Artilaw (logo)  
Profiel | Hasseloo Monumenten Diensten | Hasseloo Monumenten Projecten | Hasseloo Monumenten Contact | Hasseloo Monumenten Colofon | Hasseloo Monumenten

De Boedelhof


Vanaf de middeleeuwen tot aan de sloop in 1821 heeft aan de Boedelhofweg te Eefde kasteel “De Boedelhof” gestaan. Het kasteel was met haar bijgebouwen het middelpunt van een omvangrijk landgoed, dat in de periode van 1630 tot 1800 een bloeiperiode kende. De oude oranjerie van het kasteel is niet gesloopt en vandaag de dag het enige overgebleven gebouw dat deel uitmaakte van het kasteelcomplex. Na jaren van verval worden nu voorbereidingen getroffen om de oranjerie te restaureren. Hasseloo Monumenten maakte een restauratieplan.


Herbestemt en herontwikkelt bijzondere gebouwen
Stuur een e-mail naar Philip Houtzager Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps