Artilaw (logo)  
Profiel | Hasseloo Monumenten Diensten | Hasseloo Monumenten Projecten | Hasseloo Monumenten Contact | Hasseloo Monumenten Colofon | Hasseloo Monumenten

Profiel

Hasseloo Monumenten herbestemt en herontwikkelt bijzondere gebouwen, zodat deze na restauratie - vaak met een nieuwe gebruiksfunctie - voor de toekomst behouden blijven.

Hasseloo Monumenten doet dat op eigen initiatief en in opdracht van derden, zoals gebouweigenaren en -gebruikers, overheden en andere betrokkenen.

Hasseloo Monumenten onderhoudt nauwe contacten met verschillende vakspecialisten die bij herbestemmingprojecten een rol spelen, zoals architecten, restauratiebedrijven, bouwprojectmanagers, fiscalisten, bouwjuristen en financieel experts.

Hasseloo Monumenten is opgericht door Philip Houtzager. Hij heeft een passie voor mooie gebouwen en heeft in zijn werk als bouwrechtadvocaat ruime ervaring opgedaan met de juridische aspecten van het herbestemmen en -ontwikkelen van gebouwen. Vanuit de juridische praktijk werd hij steeds vaker betrokken bij andere projectspecifieke vraagstukken. Die brede betrokkenheid heeft in 2009 geleid tot de oprichting Hasseloo Monumenten.

Hasseloo Monumenten is gevestigd op "Hasseloo", een van de oudste boerderijen in Klein Dochteren, Lochem.


Herbestemt en herontwikkelt bijzondere gebouwen
Stuur een e-mail naar Philip Houtzager Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps